Wie is..

ZIN in balans is een initiatief van Sabine Snijders - Manders, zij heeft ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Waarin ze in diverse sales rollen binnen projectteams heeft gewerkt.

De laatste jaren, tijdens diverse sales opdrachten,  is er geregeld gevraagd een training te organiseren. Met als rode draad, “bewustwording van mensen in organisaties”.  

Waaraan willen we onze energie geven? Wat vinden we echt belangrijk? Zowel op je werk als in je privé leven. Zodat we op dit moment bewust op een ontspannen manier een volgende stap kunnen zetten.

Sinds 2015 is ze geaccrediteerd yoga leraar. Nu maakt ze een combinatie van passie en werkervaring.

Mijn missie is om mensen te helpen meer balans te ervaren in hun leven en werk, dat zit in kleine dingen waarvan het gevolg juist groot kan zijn.”

Quotes

"Tijdens de yoga workshop van Sabine kwam ik helemaal tot rust door haar warme en kalme stem, het was een uur lang genieten, dat gevoel heb ik nog heel lang vastgehouden, heerlijk!" (opleidingsadviseur)

Sabine heeft een groot inlevingsvermogen en daardoor kan ze haar training heel persoonlijk maken, ze verdiept zich in mens en organisatie” (Commercieel Manager) 

"Wekelijks volg ik yoga lessen bij Sabine, een moment voor mezelf waar ik kan loskomen van de drukte van alledag, de oefeningen zijn wekelijks anders en werken ontspannend" (yoga cursist)

“In mijn huidige functie wil ik graag meer ondernemerschap inzetten, door te ontdekken hoe dit te doen, vanuit mezelf, ben ik weer een stapje verder” (Senior accountmanager) 

“In de training persoonlijke presentatie heb ik geleerd meer in mijn eigen kracht te staan, door bewust op mijn houding te letten en rust te bewaren alvorens ik mijn verhaal doe” (Assistent accountant) 

“Het is goed om te weten hoe je dingen ook anders kunt zeggen, dat het toch duidelijk is en dat ik ook mezelf ben” (Servicemonteur)

Leuke en interessante links

https://www.nursing.nl/congressen/balans/#Sprekers Sabine is hier aanwezig als een van de gastsprekers

www.yoganederland.nl vereniging yogadocenten nederland

www.meestermindfulness.nl  mindfulness trainingen

www.femvit.nl  leefstijl- en diabetescoaching Nederland en Duitsland

www.jonghelmondlekkergezond.nl  de gezonde werkvloer Helmond